RPM Galaxy nominerad till en HedgeNordic Award 2017 i kategorin bästa Nordiska CTA...

HedgeNordic utser varje år vinnare i en mängd olika hedgefond-kategorier. Precis som 2016, har nu RPM Galaxy blivit nominerad till en HedgeNordic Award 2017 i kategorin "bästa nordiska CTA". Se samtliga nominerade fonder på länken nedan:

https://hedgeaward.com/2017-nominations/

 

RPM Galaxy är en diversifierad multi-CTA fond med tydligt fokus på trendföljande strategier och Crisis Alpha. Fonden investerar i stora, väletablerade CTAs med långt track-record*. Ca 75% av fonden innehav utgörs av trendföljande strategier medan 25% är diversifierande kortsiktiga CTA-strategier. RPM utvärderar fondens CTAs på löpande basis, allokerar mellan förvaltarna och justerar fondens risknivå med stöd från egenutvecklade indikatorer och analyser. 

 

 

 

* till skillnad från RPMs andra fond RPM Evolving CTA Fund som investerar med mindre CTAs i med kortare historik och som befinner sig i en tydligt utvecklingsfas.