RPMs sommarhälsning 2017: Inte bara vädret som skapar osäkerhet....

Även om det inte ser ut så när man tittar ut genom fönstret idag så är sommaren här. Den svenska sommaren, alltid lika efterlängtad, men också förknippad med så mycket osäkerhet gällande väder och vind. Osäkerhet är också temat på RPMs sommarbrev. När vi nu närmar oss halvårsskiftet och reflekterar över årets första halva så är just osäkerheten och vad den gör med marknaden ett av de stora samtalsämnena. 

Klicka på länken nedan för att läsa våra tankar om marknaden 2017 och hur osäkerheten påverkar CTAs.

RPMs sommarbrev 2017 - Volatilitet: Ett "tail event" 2017

Vill ni höra mer om CTAs så titta gärna på EFN börslunch special på onsdag 28 juni då RPMs Per Ivarsson är gäst och delar med sig av våra tankar kring marknader, avkastning och vad man kan förvänta sig av CTAs framöver (EFN Börslunch)

Med detta vill vi önska er alla en riktigt skön sommar med låg vädervolatilitet!